Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Meer geld verdienen voor je investeringen

Door te gaan beleggen kun je veel geld verdienen. Vaak is dit interessanter als het opbouwen van een pensioen. Steeds meer aanbieders hebben daar handige systemen voor waarmee je kunt zien wat een bedrijf in het verleden heeft gedaan. Vaak adviseren zij ook welke bedrijven interessant zijn omdat er bepaalde ontwikkelingen op de markt zijn. Gemiddeld wordt er zo’n 8 tot 23 procent winst geboekt op aandelen of beleggingen. Investeren heeft meestal een rendement van 7 à 8 procent.

Hoe kun je snel en veilig geld beleggen?

Het Geld beleggen is vandaag de dag voor iedereen toegankelijk. Steeds meer aanbieders accepteren ook mensen die maar een lage investering willen doen. Op deze manier kunnen zij beleggen in aandelen, valuta of andere investeringen. Door deze kleine investeerders toe te laten kan het zomaar veel waard worden. Ze behalen immers op kortere termijn het doel doordat er meer investeerders zijn. Daarnaast zijn er veel bookers die ook goede adviezen geven. Soms kan je tot wel zo’n 3 jaar de historie van een bedrijf bekijken in bijvoorbeeld een app of op het internet. Doordat je dit op afstand kunt doen kun je er ook eens lekker de tijd voor nemen. Zo maak je ook een weloverwogen keuze. Daarnaast is het belangrijk om het nieuws te volgen zodat je weet welke bedrijven innovaties kunnen gaan doen.

Basiskennis geld beleggen: hier begin je mee

Het is verstandig om te kijken welke mogelijkheden er zijn met jouw budget. Vaak kun je gratis een account aanmaken bij verschillende aanbieders en zo aandelen bekijken. Op deze manier zie je ook de historie en ontdek je wat elke aanbieder jou kan bieden. Vaak hebben ze ook een persoonlijk advies wanneer je contact met hen opneemt. Beleggen in diverse zaken is nog nooit zo makkelijk, snel en toegankelijk geweest. Dit betekend dat in principe iedere Nederlander vandaag de dag toegang heeft tot deze markt.