Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

MacBook reparatie in Amersfoort

MacBook reparatie in Amersfoort

Toen ik net begonnen was aan een heel erg belangrijk school project, is mijn laptop er opeens mee opgehouden. Via mijn mobiel zocht ik dus naar een MacBook reparatie in Amersfoort. Mijn apparaat had echt op geen slechter moment stuk kunnen gaan. Gelukkig vond ik al heel erg snel een fijn bedrijf waar ik terecht kon. Het liefst wilde ik vandaag nog langs gaan, dus ik besloot te bellen op te vragen of zij tijd hadden. Tot mijn geluk was er nog een gaatje, dus ik pakte direct mijn spullen. Snel fietste ik met mijn laptoptas naar de stad toe. Toen ik de winkel in liep, werd ik gelijk geholpen door een vriendelijke jongen. Samen met hem probeerde wij erachter te komen wat er mis was. Hij ontdekte al gauw dat het lag aan de accu.

MacBook reparatie in Amersfoort

Top service

Aan de jongen die mijn MacBook reparatie in Amersfoort ging uitvoeren vertelde ik dat ik eigenlijk midden in een school project zat, die bijna af moet zijn. Ik vroeg mij af of het mogelijk was of hij van mijn laptop een spoedgeval kon maken, zodat het sneller gemaakt kon worden. Wat was ik blij toen hij vertelde dat dat geen probleem was. Hij dacht dat hij het morgen al af zou krijgen, dus ik sprak af om aan het eind van de middag weer terug te komen. Een dag later ging ik weer op weg naar de winkel. Ik was zo blij toen ik mijn laptop weer terug kreeg, wat een snelle en fijne service.

MacBook reparatie in Amersfoort