Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Leuke en vooral handige producten kopen doe je bij https://www.promotie.nl/

Karaf

Geschenk Op mijn werk kwam ik erachter dat ik iets miste wat iedereen tegenwoordig heeft. Namelijk een handige waterfles met zo’n afsluitbare dop. Toen ik al mijn collega’s ermee zag lopen dacht ik: die wil ik ook! Ook zijn de flessen erg origineel en leuk versierd. Toen ik zo erg geïnteresseerd was, vroeg ik in een vergadering aan mijn collega’s waar ze die flessen nou allemaal vandaan hadden getoverd. Vele vertelden mij dat ze de flessen bij https://www.promotie.nl/ hadden gekocht.

Ze hebben van alles wat

https://www.promotie.nl/ is een site waar ze leuke spullen verkopen. Ze hebben van alles wat. En dat zag ik ook meteen toen ik de website voor de eerste keer bezocht. Ik zag echt van alles en keek me ogen uit omdat ze hele leuke producten aanbieden waar iedereen eigenlijk wel wat aan heeft. Voor de flessen moest ik zoeken in de eindejaars-categorie. Ik zag er inderdaad veel staan die me gelijk aanspraken. Ik bestelde er gelijk 2, omdat ik mijn man ook wilde verrassen met zo een leuke fles. Hij zou hem ook net zoals mij mee kunnen nemen naar het werk.

Van plan om toch nog een keer een kijkje te nemen

Nu de flessen binnen zijn ben ik erg blij. Ik ben blij met het feit dat wij als ‘’oudjes’’ toch ook nog rages hebben op het werk. Ook vind ik het erg leuk om te zien dat iedereen er een heeft op het werk. Vele hebben ze in allerlei kleuren en zelfs maten. Ik vind de flessen erg leuk maar ik vond vooral ook andere producten leuk die ik op de website https://www.promotie.nl/ zag staan. Ik ben wel van plan om een keer terug te komen op de website omdat ik toch nog niet helemaal klaar was met kijken. Ik ga een keer kijken op de website als ik tijd er voor heb, maar door mijn drukke baan en leven gaat dit er voorlopig nog niet inzitten.