Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Tape die rolt tot aan je deur

Je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg: je moet terug op het bedrijf gaan werken in plaats van te telewerken, de kinderen gaan terug naar school, je moet inspelen op de nieuwe vraag als onderneming, enzovoort. Je wilt je tijd dus zo efficiënt mogelijk benutten. Zeker als onderneming kan dit noodzakelijk zijn. Daarom is het ideaal dat de laatste jaren de online winkels, mede door corona, veel aan bekendheid en knowhow gewonnen hebben. Ook bijvoorbeeld bedrukte tape is zelfs geen probleem meer. 

 

Voor ieder wat wils

Je stelt je waarschijnlijk vragen of het echt wel zo gemakkelijk is geworden om je aankopen thuis te laten leveren. Maar als je zelfs bedrukte tape kan laten leveren, kan toch alles geleverd worden? Via een snelle klik naar een website als tapeprint.eu vind je dit allemaal. Je hoeft niet meer naar de winkel te gaan of lang te wachten omdat bedrijven als PostNL of Bpost slecht georganiseerd zijn. Deze grootheden op hun gebied kennen nog dagelijks mankementen, maar als je dit vergelijkt met enkele jaren terug mag je echt niet klagen omdat je pakje één dag te laat is. Natuurlijk zal dit frustrerend zijn, maar het feit dat dit überhaupt mogelijk is, en vaak nog op een snelle manier, is toch fenomenaal?

Naamsbekendheid winnen

Je stelt misschien de vraag waarom ik bedrukte tape als voorbeeld heb gebruikt. Ten eerste is dit een ideaal product voor ondernemingen om aan naamsbekendheid te winnen. Maar waarom ik het vooral gebruik, is om te illustreren hoe eenvoudig het is geworden om zelfs een banaal product als bedrukte plakband online te bestellen, en je bij wijze van spreken op je stoel kan blijven zitten tot het aan de deur staat. Zo is de maatschappij nu eenmaal geëvalueerd. En natuurlijk maken de ondernemingen hier winst op, maar houdt dat ons tegen om toch maar voor ‘thuis laten leveren’ te kiezen in plaats van het zelf te gaan halen?