Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Kantoorunit huren voor de verbouwing

Multihome

Een kantoorunit huren, is dit eigenlijk wel mogelijk? Wij zijn op dit moment namelijk druk bezig met het verbouwen van ons kantoor. Een nieuwe vloer en niet te vergeten dat alle bureau’s worden vervangen voor nieuwe. Een flinke klus wat goed uitgevoerd moet worden. Echter zit ik er niet op te wachten dat de werkzaamheden stil komen te liggen. Het personeel werkt op dit moment al vanuit huis. Hierdoor kan het werk uitgevoerd blijven worden, alleen is dit geen oplossing voor een lange periode. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om het team bij elkaar te krijgen.

kantoorunit hurenEen kantoorunit huren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Op dit moment zijn zij druk bezig met het verven van de muren en het stuken van de bar. Hierdoor is het niet mogelijk om de werkzaamheden vanuit het kantoor uit te voeren. Mijn zoektocht op het internet om een kantoorunit te huren was dan het beste wat ik kon doen. Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Multihome.nl. Via dit bedrijf is het mogelijk om een unit te plaatsen zodat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden áls één team.

Goede unit

Snel geregeld!

Aangezien ik op de bovenstaande website terecht was gekomen. Werd het voor mij vrij snel duidelijk dat het opvragen van een offerte van belang was. Dit heb ik ook gedaan en nog geen half uur later had ik al bericht terug! De snelheid waarmee zij te werk gaan is perfect! In een mum van tijd was het geregeld en nadat ik de offerte had bekeken was ik verkocht. Vanmorgen heb ik ervoor gekozen om akkoord te geven op deze offerte. Vrijwel direct kreeg ik al het bericht terug met de vraag of dat ik het toevallig al deze week wilde hebben.