Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Jouw transport goed geregeld hebben?

Ben je op zoek naar een partij die het transport voor jouw bedrijf kan regelen? Bij Melis Logistics ben je aan het juiste adres. Dit bedrijf wordt gezien als een volwaardige logistieke dienstverlener en dat is niet voor niets: dit bedrijf heeft bijna 100 jaar ervaring. De vrachtwagens van Melis komen in ieder land en iedere provincie. Daarbij zijn flexibel en betrouwbaar de kernwaarden.

Mogelijkheden transport

Het transporteren van goederen doet Melis Logistics in de breedste zin van het woord. Zowel kleine als grote orders worden probleemloos van A naar B getransporteerd. Daarbij blijf je altijd op de hoogte van de status van het transport. Via een track & trace code volg je jouw order, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden: van compleetvrachten tot aan een distributierit of spoedtransport: het kan allemaal.

Oplossingen op maat

Iedere rit wordt met uiterste precisie gereden. Dankzij de jarenlange ervaring weten de professionals precies wat jouw organisatie nodig heeft en hierdoor leveren ze oplossingen op maat. Bij Melis Logistics ben je geen nummer of gewoon een bedrijfsnaam, zij behandelen jou als vriend. Melis ziet zichzelf als een persoonlijk verlengstuk van de logistieke tak van jouw eigen onderneming. Vanuit de centrale ligging aan de A325, A12 en de Duitse grens wordt vrijwel iedere bestemming binnen een mum van tijd bereikt.

Kwaliteit

Melis Logistics hecht veel waarde aan het continu verbeteren van de dienstverlening. Er zijn een aantal certificeringen die de gezamenlijke inspanning belonen en de bevestiging geven dat er op een juiste manier gehandeld wordt. Via de website van het bedrijf zie je precies om welke certificeringen het gaan.

Voordelen Melis Logistics

Melis Logistics is een hecht familiebedrijf. Medewerkers van Melis Logistics zijn geen nummers of functietitels, maar horen écht bij de familie. Het zijn specialisten met een bovengemiddelde passie voor de logistieke dienstverlening. Melis Logistics is ervan overtuigd dat je door goed samen te werken en het benutten van ieders kwaliteiten, successen kunt behalen. Benieuwd wat Melis Logistics voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op om te bespreken wat ze voor jou kunnen betekenen.