Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Jouw iPhone repareren in Delft bij Telgefixt

Logo Telgefixt

Ben je op zoek naar iPhone repareren Delft om een goede telefoons zaak in Delft te vinden waarbij je jouw telefoon kan laten maken? Dan raad ik je aan om eens een kijkt nemen op de website van Telgefixt. 

iPhone reparatie

Een hoog klant gemiddelde en veel goede reviews 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Delft kreeg ik zeer veel zoekresultaten van telefoons zaken in de buurt van Delft en ben ik erg lang op het internet op zoek geweest naar een bedrijf die mij aansprak. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Telgefixt mij absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn onder andere zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden die allemaal erg tevreden zijn over de reparaties die het bedrijf voor hen heeft uitgevoerd. Ook gebruikt het bedrijf alleen maar originele onderdelen voor de reparaties die zij uitvoeren. Dit sprak mij allemaal scherpe erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen.

Super vriendelijk geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf 

In de telefoons zaak werd ik door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk en snel geholpen. Mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook erg tevreden over de reparatie die dit bedrijf voor mij heeft uitgevoerd.