Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Incassobureau inschakelen was de oplossing

Incassobureau inschakelen, helaas overkomt dit elke ondernemer misschien wel dat hier een beroep op moet worden gedaan. In ons geval hebben wij te maken gehad met een klant die maar niet wilde betalen. Er kwam ook geen reactie nadat wij een aantal herinneringen hadden verstuurd. Dit is erg vervelend en het ging ook nog eens om een groot bedrag dat openstond in onze administratie. Omdat wij blijkbaar geen aandacht meer konden wekken om ons verdiende geld te zien, ben ik op zoek gegaan naar een adres die ons wel zou kunnen helpen.

Wij hebben daarom besloten om hiervoor een incassobureau in te schakelen. Toen ik wat op het internet aan het kijken was naar een speciaal bureau hiervoor. Kwam ik al snel op de website, billincasso.nl. Hier kon ik zien dat zij werken op basis van no cure, nog pay. Dit houdt in dat wanneer de zaak niet wordt opgelost de klant ook niets hoeft te betalen. Dit gaf mij direct het vertrouwen dat deze onderneming er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat zij hun opdracht gaan voltooien. Daarom besloot ik om direct contact op te nemen met dit bedrijf om mijn probleem te bespreken.

Incassobureau inschakelen

 

Incassobureau inschakelen, haalt een grote zorg uit handen

Een incassobureau inschakelen voelt erg fijn omdat je weet dat dit hoogstwaarschijnlijk wel de aandacht krijgt bij de klant die nog een betaling open heeft staan. Omdat ik zeer tevreden ben over de nette afhandeling van mijn verzoek. Ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten hierover achter te laten op dit blog. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website en dan zal je al snel een goede indruk krijgen waarom ik zo tevreden ben. Natuurlijk hoop ik niet dat je een incassobureau nodig hebt als bedrijf. Maar mocht dit het geval zijn dan is dit het juiste adres.

Incassobureau