Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Hollewandpluggen

Hollewandpluggen zijn pluggen die zorgen dat je dingen kunt bevestigen in holle materialen. Het is logisch dat iets bevestigen in een stevige muur vaak betekent dat het stevig blijft zitten. Holle materialen zijn echter wat lastiger. Daarvoor zijn dus hollewandpluggen. Ze zorgen dat je dingen toch stevig kunt bevestigen, ook als materialen niet zo massief zijn. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat hollewandpluggen geschikt zijn voor het bevestigen van zware materialen, maar lichte dingen zoals schilderijen, spiegelkastjes, gordijnrails of legplanken zijn wel geschikt om met hollewandpluggen te bevestigen.

In welk materiaal plaats je hollewandpluggen?

Hollewandpluggen kunnen dus gebruikt worden voor niet al te zware objecten die je aan de muur wil. Een schilderij kan natuurlijk niet te groot of zwaar zijn, een hollewandplug is niet geschikt voor een schilderij dat even groot is als je muur bijvoorbeeld. Ook legplanken die meterslang zijn, zijn niet zo verstandig om aan een holle muur te bevestigen. Je gebruikt hollewandpluggen in bepaalde materialen. Zo kun je ze plaatsen in houtwol, spaanplaat, multiplex, kanaalplaten, gipsvezelplaten of gipsplaten. De armen van de hollewandplug spreiden zich uit om zich stevig in het materiaal te kunnen bevestigen. Zo werken hollewandpluggen.

De webshop

Je kunt hollewandpluggen bestellen bij Bevestigingsexpert. Ze hebben nog meer ijzerwaren en bevestigingsmaterialen in de webshop. Bestel je voor € 75 of meer? Dan wordt je bestelling gratis verzonden. Meestal worden bestellingen die voor 3 uur geplaatst worden de volgende dag nog geleverd. Dit is natuurlijk afhankelijk van de voorraad. Check die dus in de webshop voor je je hollewandpluggen bestelt.