Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Hoe richt je jouw stand in op een beurs? 

Als je als bedrijf aanwezig bent op een beurs, dan regel je van tevoren een stand. Deze stand kleed je helemaal aan naar de huisstijl van jouw bedrijf, maar het aankleden van een stand lijkt misschien makkelijker gedacht dan gedaan. Je moet er namelijk ook voor zorgen dat de bezoekers van de beurs bij jouw stand komen en dat jij opvalt bij de bezoekers. Waarschijnlijk is ieder bedrijf daarmee bezig, dus je moet goed weten hoe je een stand het beste kunt inrichten als je naar de beurs gaat. In dit artikel zetten we een aantal tips op een rijtje, zodat je je stand op de beste manier in kunt richten. 

Regel tafelvlaggen voor op de statafels

Dat je huisstijl terug moet komen bij jouw stand op de beurs, dat spreekt voor zich. Je moet namelijk wel te herkennen zijn bij het publiek van de beurs. Hoe kun je dat het beste doen? Dat kun je doen door de naam van je bedrijf en je logo zoveel mogelijk terug te laten komen op allerlei verschillende plekken. Denk maar aan banners, flyers, spandoeken, pennen, enzovoorts. Een goede manier om daarmee op te vallen is door gebruik te maken van tafelvlaggen met jouw logo te plaatsen op alle statafels. Kijk eens op www.dekkervlaggen.nl wat de mogelijkheden zijn met tafelvlaggen. 

Geef een souvenir weg aan de bezoekers

Mensen houden van gratis. Door je bezoekers een gratis weggevertje mee te geven, blijf je langer in het hoofd zitten van je bezoekers. Helemaal wanneer je iets weggeeft wat altijd in het zicht blijft en waar jouw logo op staat.