Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Hoe kunt u uw website verbeteren

Online marketing kan een zeer kosteneffectieve manier van adverteren zijn. Televisie- en radioreclame kan duizenden euro’s kosten voor slechts enkele seconden en hoewel deze manier van adverteren een breed publiek bereikt, kan het duur zijn. Online marketing bereikt door middel van linkbuilden ook een breed publiek, maar voor een fractie van de kosten. Door het verbeteren van uw bedrijfswebsite helpt u de online marketing van uw bedrijf vooruit. 

De Website

Gebruik gemakkelijk te lezen lettertypen en vermijd achtergronden die zo druk zijn dat het moeilijk is om nuttige informatie te vinden. Creatief zijn en een aantrekkelijke website hebben is goed, maar als het verandert in een circus zullen mensen het moeilijk hebben om de informatie en producten te vinden waarvoor ze kwamen en ze kunnen gewoon opgeven en ergens anders zoeken.

Zorg ervoor dat u zoveel anti-spam blocks toevoegt als nodig is om ervoor te zorgen dat uw site vrij is van spam. Het hebben van spam op uw site zal een rode vlag te sturen naar zoekmachines en ze zullen minder kans krijgen om uw site te bezoeken in de toekomst.

Als u korte URL’s gebruikt via websites die een verkorting service bieden, moet u ervoor zorgen dat de bezoeken meetellen voor uw website en niet voor de URL-verkorting service die u gebruikt. Lees over deze services voordat u ze gebruikt en kies er een die een 301-omleiding naar uw werkelijke URL gebruikt.

U moet altijd een foto van zichzelf op uw website, omdat mensen meestal het gezicht willen zien van de persoon die ze hun geld overhandigen. Het geeft hen een gevoel van vertrouwen en een iets hoger gevoel van de veiligheid, omdat je niet alleen verschuilt achter een naam.

Sommigen hebben gemerkt dat de internetmarkten een enorme schroothoop is. Scrollen door de aanbiedingen op beslist.nl. Wat u nodig heeft is een manier om door te schijnen met de kwaliteit van uw product. Uw digitale foto en een goed geformuleerde beschrijving zijn een goed begin. U moet geduldig zijn, maar mond-tot-mondreclame van uw kopers is het beste ding.

Ga voor meer informatie naar een linkbuilding Amsterdam.