Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Het besturingssysteem van je refurbished laptop

refurbished laptop

Bij de aanschaf van een refurbished laptop zul je naar verschillende dingen moeten kijken, zoals bijvoorbeeld de accu, de processor en de grootte van de laptop. Een ander onderdeel is het besturingssysteem dat op de laptop zit. Vaak vinden mensen dit een lastige keuze, en dit is volledig te begrijpen. Hopelijk vind je het na het lezen van deze blog iets gemakkelijker

Ga voor gemak en wat je weet

De grote vraag: voor wat voor besturingssysteem ga je bij je refurbished laptop, en wat is het beste? Vaak zullen gebruikers van Apple zeggen dat Apple het beste is, terwijl gebruikers van bijvoorbeeld Windows een grote voorkeur hebben voor Windows. Het is vaak geheel waar je gewend aan bent. Dus als eerste kun je kijken naar wat je nu al kent en hoe goed je hier mee om kan gaan. Ben je bekend met het systeem van Windows, en vind je dit prettig? Blijf dan vooral bij Windows. Dit scheelt weer nieuwe dingen leren. Zeker wanneer je een nieuwe of refurbished laptop hebt wil je niet uren of dagen lang uit moeten zoeken hoe hij eigenlijk werkt. Ga dus vooral voor wat je weet.

refurbished laptop

Zoek de voor- en nadelen op van elk besturingssysteem

Ook kun je op het internet op zoek gaan naar de voor- en nadelen van elk besturingssysteem. Elk systeem heeft namelijk zijn voor- en nadelen en zeker wanneer je recensies leest over een refurbished laptop met een bepaald besturingssysteem zul je hier achter komen. Je kunt kijken naar jouw wensen op een laptop en dit dan vergelijken met het lijstje dat elk besturingssysteem heeft. Degene die het meeste met de jouwe in gelijkenis heeft, wordt dan jouw nieuwe systeem! Gemakkelijker kan het haast niet!