Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Heeft u vragen over de kinderalimentatie?

Lange tijd was ik erg gelukkig in mijn relatie. Op een gegeven moment hadden wij al een paar jaar een relatie en toen besloten we om een kind te nemen. Dit kind kwam er kerngezond uit en we waren beiden echt heel erg blij dat we een kind hadden gekregen. We waren echt heel erg gelukkig met ons gezellige gezin. Het leek net alsof ons hele leven perfect was en er kon niks meer mis gaan. Helaas ging het toen wel ineens mis. Mijn man had een nieuwe vrouw gevonden en had ons leuke gezin verlaten. Hij had mij alleen achtergelaten met mijn dochter. Dit vond ik natuurlijk heel erg en ik zat er een lange tijd ook echt helemaal doorheen. Maar dat kon ik mijn dochter natuurlijk niet aandoen en daarom besloot ik ook om mijn leven weer te herpakken. Ik had besloten om in mijn eentje te gaan zorgen voor onze dochter. Maar, ik had natuurlijk wel financiële steun nodig van de vader. Ik wilde natuurlijk wel kinderalimentatie ontvangen, want anders zou het erg lastig worden om de zorg voor onze dochter op mij te nemen. Om deze kinderalimentatie te regelen en ook te berekenen had ik hulp nodig van een advocatenbureau. Gelukkig heb ik deze gevonden. Op het internet kwam ik namelijk simmelink.nl tegen. Dit bedrijf heeft mij ontzettend goed geholpen bij dit proces. Bij hen heb ik de kinderalimentatie kunnen uitrekenen en met hun hulp en steun heb ik het ook voor elkaar gekregen om kinderalimentatie te ontvangen van de vader van onze dochter. Daar was ik echt ontzettend blij mee, zoals u vast wel kunt begrijpen, omdat ik hierdoor optimaal kon zorgen voor onze lieve dochter, die natuurlijk het allerbeste verdient. De kinderalimentatie is een redelijk bedrag geworden dat zeker voldoende is. De site is super overzichtelijk en duidelijk en het bedrijf is goed te bereiken. Eerst heb ik contact op genomen met dit bedrijf en vragen gesteld over kinderalimentatie en toen heb ik dit bedrijf ingeschakeld. Ik ben dit advocatenbureau echt heel erg dankbaar en ik ben heel tevreden over hun werk. Ik zal deze advocaten zeker onthouden en ik adviseer u sterk om ook van hen gebruik te maken, wanneer u dit nodig heeft.

Ik heb kinderalimentatie ontvangen

Omdat de vader van mijn dochter was vertrokken naar een andere vrouw bleef ik alleen achter met onze dochter. Om goed voor haar te kunnen zorgen helemaal alleen, had ik wel kinderalimentatie nodig van de vader. Daarom heb advocaten ingeschakeld via simmelink.nl en ik ben heel erg blij dat ik dat heb gedaan. Door hen ontvang ik nu kinderalimentatie van mijn vorige man en kan ik goed voor onze dochter zorgen. Ik ben dus een tevreden mens.

Heeft u ook financiële steun nodig van de andere ouder?

Als u ook financiële steun nodig heeft van de andere ouder, dan kunt u:

  • Naar simmelink.nl gaan
  • Contact op nemen met deze advocaten en uw probleem voorleggen
  • Deze advocaten inschakelen voor de beste hulp

Ik hoop dat u binnenkort uw kinderalimentatie ontvangt!