Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Hebben jullie al eens gekeken op FinancialLeaseZZP.nl?

Financial Lease ZZP

Kennen jullie de website FinancialLeaseZZP.nl al? Ik kwam hier een tijdje geleden per abuis op terecht en heb toen direct de keuze gemaakt een wagen aan te kopen. Althans, de aankoop doet het bedrijf natuurlijk, ik los de kosten af. Per afbetaling ben ik elke maand vrij weinig kwijt en zo kan ik toch genieten van mijn eigen auto. Natuurlijk komt er bij zo’n overeenkomst als deze ook een rente kijken, maar bij dit bedrijf valt dat ook aardig mee! Zij verlenen hun diensten helemaal zelf en gebruik enkel auto’s uit hun eigen voorraad, op die manier worden de kosten ook niet hoger door tussenkomende partijen. Hetgeen dat mij zo snel over de streep trok, was het feit dat zij ook diensten verlenen aan startende ondernemers. Ik heb wel eens meegemaakt dat ik geen auto kon krijgen, omdat ik nog geen kapitaal had en ook nog geen 5 jaar als zelfstandige zonder personeel werkzaam was. Waarschijnlijk vertrouwt een bedrijf dan al snel niet dat je het bedrag zult kunnen aflossen. Bij dit bedrijf gaat dat allemaal anders waardoor het voor iedereen haalbaar is.

Financial Lease ZZP Ruime keuze

Elk bedrijf is natuurlijk anders en zodoende heeft iedereen ook een andere keuze voor auto’s. Zelf ben ik voor een voordelige, maar luxe personenauto gegaan. Een ander kan bij FinancialLeaseZZP.nl ook kiezen voor een bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan een bestelbus! Je wordt economisch eigenaar van de wagen en dat is voordelig voor de belasting, je kunt het namelijk op je eigen balans zetten. Ideaal toch?

Financial Lease ZZP