Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Handige dingen om achter de hand te hebben in je bedrijf

Als bedrijf wil je altijd op iedere situatie voorbereid zijn. Daarom is het fijn om een goed voorraadbeleid te hebben, niet alleen voor de producten die je verkoopt, maar ook voor kantoorartikelen en aanverwante zaken. Zo kan er plotseling een klant voor de deur staan die je graag iets leuks wilt meegeven of moet er weer een brief de deur uit. Welke situatie zich ook voordoet, het is fijn als je gelijk kunt handelen en er geen vertragingen ontstaan. Hieronder vind je een overzicht van enkele dingen die handig zijn om achter de hand te hebben in je bedrijf.

Weggevertjes en relatiegeschenken

Als je net een nieuwe klant hebt binnengehaald of in gesprek bent met een potentiële klant, dan is het leuk om deze persoon iets van het bedrijf mee te geven. Dit hoeft geen groot gebaar te zijn, want zelfs een weggevertje of klein geschenk kan al helpen om iemand met een fijn gevoel naar huis te sturen en een aandenken mee te geven. Een voorraad zakelijke aanstekers is bijvoorbeeld een leuk weggevertje die je bovendien met je bedrijfslogo kunt laten bedrukken. De klant gaat naar huis met een praktisch cadeau en kan later ook nog eens herinnerd worden aan jouw bedrijf bij het gebruik van de aansteker.

Pennen

In dit digitale tijdperk werkt nagenoeg iedereen op een laptop of computer, maar toch blijft er altijd de behoefte om even iets op te kunnen schrijven. Je zult zien dat juist op zo’n moment je geen pen kunt vinden om net dat ene belangrijke te kunnen noteren. Om te voorkomen dat de briljante ingevingen van je werknemers verloren gaan, is het verstandig om altijd een voorraad pennen op kantoor te hebben die iedereen weet te vinden. Zo voorkom je dat informatie verloren gaat en zorg je daarnaast voor tevreden werknemers!

Enveloppen

Het is handig om enveloppen op voorraad te hebben binnen je bedrijf. Hoewel heel veel zaken digitaal gebeuren, zijn er altijd momenten van communicatie met een klant, leverancier of andere partij die erom vraagt om fysiek verstuurd te worden. De beste keuze in enveloppen is de C5 envelop. Deze is breed inzetbaar, want je kunt er gevouwen A4-tjes in stoppen, maar ook kaarten op A5 formaat of andere documenten. Enveloppen zijn daarmee een onmisbaar onderdeel van ieder bedrijf en komen altijd wel een keer van pas.