Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Goede kwaliteit printer inkt

Een nieuwe printer werkt uitstekend, tenminste zolang je gebruik maakt van de bijgeleverde inkt cartridges. Als die op zijn wordt je geconfronteerd met de enorm hoge prijzen van nieuwe printer inkt. Om minder geld kwijt te zijn kun je overstappen naar een leverancier die niets anders doet dan printer inkt leveren. Daar betaal je maar een fractie voor je printer inkt. Niet elke leverancier is in staat om eersteklas producten te leveren, want het maken van goede printer cartridges is nog niet zo eenvoudig. Bij Printerinktshop is men daar wel in geslaagd. De truc is dat het bedrijf zelf printer inkt maakt voor alle cartridges.

Lege inkt cartridges

De echte intelligentie in een printer zit meestal in de inkt cartridge. Het is jammer om dat stukje hoogwaardige techniek weg te gooien. Het is een positieve ontwikkeling dat je lege inkt cartridges op steeds meer plekken kunt inleveren. Op die manier zijn ze weer opnieuw te gebruiken. Bij Printerinktshop worden deze lege cartridges leeg gekocht en gevuld met de door het bedrijf zelf geproduceerde printer inkt. De cartridge krijgt zo een tweede, derde en soms wel vierde leven. De kwaliteit van de afdrukken die met deze inkt gemaakt kunnen worden is even goed als van de originele cartridges. Refills gaan ook even lang mee.

Geselecteerde merken

Bij Printerinktshop kun je alleen cartridges met printer inkt kopen voor printers die erg veel worden gebruikt. Bij de inktjet printers zijn dat de merken Canon, HP, Epson en Brother. Toner cartridges zijn alleen te koop voor laserprinters van HP, Samsung en Canon. Je kunt de printer waarvoor je nieuwe printer inkt wilt kopen eenvoudig uitzoeken met een selectietool op de site. Dat gaat in vier stappen. In slechts enkele tellen ben je aanbeland bij de inkt voor jouw model printer.