Informatie voor Startende Ondernemers

Goed geholpen door het transportbedrijf in Breda

Wij zijn enorm goed geholpen door het transportbedrijf Breda. Wij hadden voor de paasdagen een spoedbestelling gekregen die binnen twee uur geleverd moest worden. Normaal is dit nooit een probleem, het werd echter wel een probleem toen één van onze koeriers opbelde met de mededeling dat hij met pech langs de weg stond. Ja en daar sta je dan machteloos achter je oren te krabbelen met de vraag en nu? Tot iemand op het geniale idee kwam om Yellow Transport & Expressdiensten in te schakelen. Zij kunnen binnen een uur al een geschikte bestelwagen op de locatie hebben, mits dit binnen een straat van 50 km vanaf Etten-Leur is.  

Op tijd geleverd

Nadat wij meteen naar dit transportbedrijf in Breda hadden gebeld zijn zij aan de slag gegaan. De lading werd van de ene bus naar de andere geladen en meteen kon de tocht verder gaan. Gelukkig was dankzij deze enorme hulp van Yellow Transport & Expressdiensten alle goederen op tijd afgeleverd. 

Tegenwoordig maken wij vaker gebruik van dit transportbedrijf. Niet alleen voor transporten binnen Nederland, maar ook voor zendingen naar het buitenland zetten wij de hulp van dit bedrijf regelmatig in. Door hun jarenlange ervaringen weten zij precies wat er allemaal nodig is om een transport naar het buitenland te vervoeren.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.