Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Gmail account maken is zo gedaan

Zo ongeveer iedereen heeft tegenwoordig wel een e-mailadres. Veel van de communicatie verloopt namelijk via de mail. U krijgt uw rekeningen via de e-mail, uw zakelijk post maar ook voor privé communicatie wordt graag de e-mail gebruikt. Wanneer u een besluit een Gmail account te maken, kunt u overal waar u maar internet hebt uw mail checken. Een Gmail account maken is zo gebeurd, u hoeft slechts enkele gegevens in te vullen en u kunt aan de slag.

E-mail adres aanmaken bij Google

Maak een e-mail adres aan bij Google, dan kunt u gebruik maken van Google Gmail. Dit is een gebruiksvriendelijk mailprogramma, dat zowel door particulieren als bedrijven gebruikt kan worden.

Meer dan alleen e-mail

Door een Gmail account te maken kunt u niet alleen maar e-mails versturen en ontvangen. Met hetzelfde account kunt u gebruik maken van alle diensten van Google. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google Maps om uw locatie te zien of een routebeschrijving op te vragen. U kunt bestanden opslaan op Google drive. Voor foto’s is er een eigen opslagruimte in Google Foto’s, zodat u ze niet hoeft op te slaan op uw telefoon of tablet zelf. U kunt overal uw favoriete filmpjes bekijken op Youtube. Met Google Hangouts kunt u gesprekken voeren met uw vrienden. U kunt foto’s uitwisselen of videogesprekken hebben.

 

Email Reclame, Nieuwsbrief, E Mail, Marketing

Voordelen Gmail account

Met een Gmail account kunt u overal waar u maar beschikking hebt over internet, gebruik maken van uw e-mail. U kunt overal bij uw bestanden. Hoe handig is het niet dat u tussen verschillende apparaten kunt wisselen en toch verder werken aan het document waar u mee bezig was? U kunt bijvoorbeeld schakelen tussen uw computer, tablet of telefoon. En alles is nog gratis ook.

E Mail, Marketing, Geld, Dollar, Mensen, Clients