Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Glasfolie kun je gebruiken als promotie materiaal!

WindowdecoHet onderwerp van vandaag is Glasfolie. Hoezo Glasfolie? Simpelweg omdat dit een zeer interessante vorm van promotie is. Als ondernemer zijnde ben je altijd zoekende naar hulpmiddelen waarmee je de naambekendheid van je onderneming kunt vergroten. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een leuke vorm van promotie. Natuurlijk nam ik een kijkje op het internet. Op het internet is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Nu was dit weer ook het geval via het internet kwam ik namelijk terecht op de website van windowdeco. Via deze website had ik de mogelijkheid om folie voor glas te laten ontwerpen. Deze folie kon ik dan geheel naar eigen ontwerp laten bedrukken. In verloop van tijd van ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van een aantal ontwerpen. Samen met personeelsleden zijn wij uit de ontwerpen gaan kiezen. De gekozen ontwerpen heb ik persoonlijk opgestuurd naar het bedrijf windowdeco!

Glasfolie

Een top vorm van promotie!

Niet veel later waren de ontwerpen klaar en omgetoverd tot folie. Deze folie heb ik natuurlijk geplakt op de ramen van mijn onderneming. Enkele maanden later kan ik jullie dan ook vertellen dat er vele klanten op af zijn gekomen. De folie op de ramen valt enorm op waar klanten dus op af komen. In de eerste week verkreeg ik al twee nieuwe klanten door deze vorm van promotie. Natuurlijk is dat geweldig. Ben jij opzoek naar een goedkope vorm van promotie? Neem dan een kijkje op de bovenstaande website!

Kwaliteit