Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Flyers laten drukken

Flyers laten drukken

Flyers laten drukkenMijn eigen zaak starten
Onlangs ben ik mijn eigen zaak herstart. Ik ben een eigen winkel gestart met kledij en dergelijke. Ik was hier zo blij mee. Na al het werk dat ik erin had gestopt was het eindelijk gelukt. Het jammere is natuurlijk dat er al heel wat winkels zijn in deze sector. Ik moest me dus op een of andere manier onderscheiden van de rest. Ik wilde dit doen aan de hand van een openingsavond, daarom moest ik iedereen kunnen laten weten dat dit georganiseerd werd. Daarom wilde ik flyers laten drukken. Na wat zoekwerk kwam ik op deze website terecht.

Flyers laten drukken

Mijn ervaring met flyers laten drukken via deze website 
Ik besloot dus de flyers te laten drullen bij dit bedrijf. De prijzen hiervoor vielen echt reuze mee. Bovendien had ik noet het gevoel dat ik er alleen voor stond. Ik had zelf wel een idee in mijn achterhoofd, maar ik kreeg hier begeleiding bij. Zo bleef het toch mijn idee, maar werd het geperfectioneerd. Op deze manier was ik zeer tevreden over het resultaat. Tot slot werd alles ook snel geregeld. Geen maanden wachten dus voor ik de folders in mijn handen had. Kortom, een echte aanrader, want mijn openingsavond telde heel wat nieuwsgierige mensen die gelokt werden vanop de informatie op de flyer. Nu moet ik het verder zelf doen natuurlijk en moet ik de mensen zelf geboeid houden. Maar wanneer ik nog eens iets zou organiseren, zou ik toch terug kiezen om de flyers te laten drukken bij dit bedrijf!