Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Eenvoudig te werk met kilometerregistratie apparaat

kilometerregistratie

Kennen jullie het kilometerregistratie apparaat al? Dit is ideaal voor elke werkgevers die bijvoorbeeld chauffeurs heeft. Je hoeft niet meer analoog je gegevens bij te houden en kunt hiermee dus ook fraude voorkomen. Wie wil dat nou niet? Het kilometerregistratie apparaat werkt met GPS en wordt in elke wagen ingebouwd op een onopvallende plek. Middels de black box techniek, kunnen de gegevens niet bewerkt worden, alleen afgelezen worden. Zo heb je geen valse gegevens en een helder en bruikbaar document voor bijvoorbeeld de belastingdienst.

Dit stukje techniek wordt aangeraden aan elke werkgever die chauffeurs heeft, maar ook aan ZZP’ers die veel op de weg zitten door werkzaamheden en deze informatie nodig hebben voor de belasting gegevens. Het product wordt overal erkend en daarom hoef jij geen extra validatie in te leveren. GPS gegevens kloppen eigenlijk altijd en dat is hier het voordeel van.

kilometerregistratie

Geen rompslomp

Ben jij een werkgever of een chauffeur? Dan vind je dit ook vast het einde. Je hoeft zelf geen gegevens meer bij te houden en alles keer op keer te registreren. Dat scheelt immens veel tijd en zo krijg je ook waar voor je geld. Als chauffeur krijg je de tijd die je besteed aan het bijhouden van de ‘administratie’ bijvoorbeeld, niet uitbetaald. Dat is natuurlijk zonde! Nu jij dit niet meer hoeft te doen en een technisch apparaat het misschien nog wel beter doet, hou je tijd over. Als werkgever creëer je hiermee ook meer goede wil van werknemers. Alleen maar voordelen dus!

kilometerregistratie