Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een zoldervloer op maat laten maken bij Anera

Anera

Toen ik een nieuw magazijn aan het zoeken was voor mijn eigen bedrijf heb ik vooral gelet op de hoogte van de ruimte, omdat ik van plan was om een zoldervloer van het bedrijf Anera aan te schaffen. Op die manier maak ik namelijk optimaal gebruik van een ruimte. Het leek mij een erg goede investering want op die manier zou ik nooit ruimte te kort komen. Het vorige magazijn wat ik had was namelijk erg laag dus daarom kon ik daar niet gebruik maken van extra verdiepingen. Als jij dan opeens extra producten krijgt die opgeslagen moeten worden, kun jij niet uitbreiden. Omdat mijn magazijn een ongewone vorm had was ik eerst bang dat een zoldervloer en niet in ging passen. Gelukkig vertelde de medewerkers van het bedrijf aan mij dat zij ook stellages op maat maakten voor de klant.

Anera

Een fijne samenwerking

Omdat ik een op maat gemaakte zoldervloer wou hebben voor mijn magazijn, ben ik langs geweest bij het kantoor van Anera. Tijdens de afspraak hebben wij mij alle opties voor gelegd en mij advies gegeven. Uiteindelijk zijn wij er uit gekomen is de ontwerper gelijk begonnen met een ontwerp te maken. Zij laten dan de stellage eerst op een afbeelding zien en daarna werden alle onderdelen pas in de fabriek gemaakt. Zelf vond ik het erg prettig dat zij mij zo betrokken bij het hele proces. Het is leuk om nieuwe dingen te leren en fijn om op de hoogte te blijven zodat niets fout kan gaan.

Anera