Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een website bouwen en onderhouden met TYPO3 CMS

TYPO3 CMS is een platform voor het bouwen en onderhouden van websites. Bij dit CMS zijn de mogelijkheden in feite eindeloos. Als gebruiker heb je nog meer vrijheid dan bij bijvoorbeeld WordPress. Daar staat tegenover dat je wel iets meer kennis nodig hebt over het platform. Als oplettende gebruiker zul je echter snel in de gaten krijgen hoe alles precies in elkaar steekt. Wanneer je TYPO3 eenmaal onder de knie hebt dan ben je eigenlijk niet meer te stoppen. Je kunt een website maken die precies voldoet aan jouw wensen.

TYPO3 is erg betrouwbaar

Door te kiezen voor TYPO3 kies je ook meteen voor een hoge mate van betrouwbaarheid. Dat komt onder andere omdat alle elementen van een website worden opgeslagen. Daardoor kun je aanpassingen die je doet altijd ongedaan gemaakt worden. Het grote voordeel daarvan is dat je het risico niet loopt op errors door je eigen toedoen. Je kunt dus altijd zorgeloos je website optimaliseren en modificeren.

Beschermd tegen hackers en ander gevaar

TYPO3 heeft veel minder last van cyberaanvallen dan bijvoorbeeld WordPress. Dat heeft er gedeeltelijk mee te maken dat WordPress veel groter is. Daardoor levert het voor hackers meer op om het systeem te kraken. TYPO3 investeert daarnaast ook in veiligheid. Dat gebeurt onder andere door een team van veiligheidsexperts. Zij doen er alles aan om de veiligheid van gebruikers en hun websites te garanderen.