Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een MacBook huren: iets voor jou?

macbook huren

Misschien werk je, studeer je, zit je op de middelbare school of volg je een leuke cursus. In al deze gevallen is de kans aanwezig dat jij vaak op een computer moet werken. Toch is een computer of een laptop een grote aanschaf, misschien heb je dat geld niet of vind je het simpelweg onnodig om een laptop te kopen. Mocht dit het geval zijn zou je er voor kunnen kiezen om een MacBook huren te overwegen. Dit zorgt ervoor dat jij géén aanschaf betaalt en dat jij de laptop per maand kan betalen, natuurlijk is dit geen voordeel wanneer je er jaren op wil werken.

Wat de voordelen wel zijn en waar je op moet letten lees je in de tekst hieronder!

macbook huren

Wat zijn de voordelen van het huren van een laptop?

Als je een laptop huurt heb je eigenlijk twee hele grote voordelen: het eerste voordeel is dus al benoemd. Je betaalt niet voor de aanschaf van de macbook en daarom hoef je niet in één of meerdere keren een groot bedrag over te maken. Daarnaast heb je het voordeel dat je per maand betaalt en dus ook aan het einde van de maand kan zeggen: ik wil naar een nieuwer model. Je zegt de huur simpelweg op en begint met het huren van het nieuwere model. Het nadeel is wel dat je alle bestanden dan over moet zetten, maar als je de cloud goed bijhoudt moet dit geen probleem zijn.

Waar let je op bij het huren van een macbook?

Als je de keus hebt gemaakt om een laptop te gaan huren zijn er een aantal dingen waar je op moet letten: het eerste is dat je zorgt dat je niet te veel gaat betalen. Hoe? Zorg ervoor dat je goed kijkt welke specificaties jij wel of niet nodig hebt: dit voorkomt dat je een te sterke laptop hebt waardoor je dus ook te veel betaalt. Daarnaast is het slim om te kijken of het niet toch voordeliger is om een laptop te kopen.