Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een goede telefoonzaak Hoorn

logo

Het kan iedereen overkomen. Je bent aan het wandelen door de stad en je vriend of vriendin een grappig filmpje laten zien en opeens glipt je telefoon tussen je hand door zo op de grond. Nu is het hele scherm kapot. Je wilt natuurlijk dat deze zo goed en snel mogelijk wordt gemaakt. De mensen van Cupair doen al vele jaren mee in de wereld van de telefoonreparaties. Deze mensen hebben hierdoor veel ervaring opgebouwd en weten alles van de telefoons die ze in hun assortiment hebben. Dus voor de beste telefoonzaak Hoorn ga je naar Cupair.

iphone-7-plus

Waarom kiezen voor Cupair

Cupair is een bedrijf die zich onderscheid van andere bedrijven door middel van de diensten die ze verlenen. Je kan bijvoorbeeld door naar een telefoonnummer te bellen je telefoon met spoed laten maken ook als de winkel dicht is. Ze komen dan naar je toe en ze maken je telefoon zo snel en goed mogelijk. Dit is vooral handig als bedrijf of zzp’er zijnde. Je bent dan snel weer op de rit. Verder zijn alle onderdelen die ze gebruiken om de reparatie uit te voeren 100% origineel. Op de reparatie krijg je 6 maanden garantie. Om de winkel makkelijk  bereikbaar te maken hebben ze een parkeerplaats voor de deur waar je gratis kan parkeren.

Goede service

De service van Cupair is heel goed. Als je belt wordt je op een klantvriendelijke manier benaderd en helpen ze je goed om je vragen te beantwoorden en je te helpen als dit nodig is. Verder wordt dit patroon doorgetrokken in de winkel van Cupair. Hier ben jij als klant koning en wordt je goed geholpen door de mensen.