Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een goed logo kun je snel in huis hebben

Als je start met een nieuw bedrijf heb je daar natuurlijk ook een logo voor nodig. Het logo kun je gaan gebruiken voor je complete huisstijl maar het komt zeker ook terug op de producten die je maakt dus het is zaak dat het niet alleen goed maar ook nog eens herkenbaar is.

Ook voor de kleinere beurs

Nu kun je natuurlijk zelf een logo ontwerpen maar het is verstandiger dit door een professionele ontwerper te laten doen. Als je niet zo’n groot budget hebt, kijk dan eens wat Logosnel.nl voor je kan doen. Ze maken voor een vast bedrag een professioneel logo dat aan een paar belangrijke eisen voldoet zodat je er ook daadwerkelijk wat aan hebt.

Vlot in huis en aanpassingen zijn inbegrepen

Op het logo hoef je niet lang te wachten. Je kunt dit al binnen 1 tot 3 dagen verwachten en dan heb je de keuze uit twee concepten. Het concept dat je kiest kan nog altijd aangepast worden als het niet helemaal naar je zin is en daar hoef je dan niets extra’s voor te betalen. Dit is gewoon bij de prijs inbegrepen. De aanpassingen worden gedaan totdat jij volledig tevreden bent met het eindresultaat. Is het logo goed? Dan krijg je dit in verschillende formaten thuisgestuurd zodat je het kunt benutten voor alles wat jij maar wilt.