Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een brandwerende kluis kopen?

Kluis Kopen

Als je waardevolle spullen thuis of op het werk wilt opslaan, dan wil je natuurlijk wel dat deze veilig zijn. Voor een optimale bescherming van jouw spullen, raden we je aan om te kiezen voor een brand kluis. Brand valt niet te voorkomen en wanneer het kan overal gebeuren. Om er zeker van te zijn dat je jouw belangrijkste spullen veilig zijn, raden we je aan om deze op te slaan in een brandwerende kluis.

Waarom kiezen voor een brand kluis?

Bij het aanschaffen van een kluis denken veel mensen alleen aan de inbraakveiligheid. Echter is het ook belangrijk dat je goed nadenkt over de brandveiligheid van een kluis. Deze kluis is speciaal ontworpen zodat het tijdelijk onder warmte omstandigheden staande kan houden. De kluizen zijn voorzien van een dubbele wand met daartussen gasbeton zodat de temperatuur in de kluis zo lang mogelijk stabiel blijft.

Kluis Kopen

Waar een kluis kopen?

Voor het kopen van een brand kluis raden we je aan om een kijkje te nemen bij Kluis-kopen.nl. Bij dit bedrijf scoor je brand kluizen in diverse uitvoeringen. Zo heb je bijvoorbeeld een brandwerende kluis in de vorm van een documentkluis, wat ideaal is voor het beschermen van contracten en aktes. Maar ook is er bijvoorbeeld een zoals een elektronische kluis, brandwerende kluis en een afstortkluis. Alle diverse kluizen zijn opgedeeld in verschillende categorieën, zodat het vinden van een geschikt model erg eenvoudig is.

Vind jouw geschikte kluis

Hoe vind je snel een kluis die voldoet aan jouw wensen en eisen? Het is allereerst belangrijk dat je voor jezelf goed weet hoe groot de kluis moet zijn en wat voor een kluisslot je graag wilt hebben. Wil je graag een kluis zonder sleutels, omdat je bang bent dat je deze anders kwijtraakt? Kies dan voor een elektronisch kluisslot met een code. Geef je wel de voorkeur aan een sleutelslot, omdat je niet goed codes kunt onthouden? Kies dan voor een sleutelslot. Wil je dat alleen jij de kluis kunt openen? Een fingerprint kluisslot is dan het meest geschikt.

Waarom bestellen bij Kluis-kopen.nl

Bij Kluis-kopen.nl vind je een ruim aanbod met kluizen, zodat er voor iedere wens wel een geschikte kluis tussen zit. Bovendien geldt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen bij dit bedrijf. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf en je wordt verder geholpen.