Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een boom in de tuin, wat voegt dat toe?

Het is geen inventief of compleet nieuw idee, maar toch zie je het niet vaak. Een boom in de tuin, voor of achter, dat is vaak best wel wat gedoe, en wat krijg je er nou uit? En wat ook nog eens irritant is, denk je dan toch, is dat een boom zo groot is, zoveel verandert elk seizoen. En je moet ook nog een geduld hebben. Maar soms mist het toch wel, want een boom voegt veel toe. En wat soms ook wel werd vergeten, is dat een aantal bomen toch echt wel de winter aan kunnen, zoals de palmboom winterhard is, zijn er meer winterhard. Dat is fijn, zo’n palmboom winterhard, of niet dan? Weinig moeite, maar zo’n positieve toevoeging voor elke tuin.

Het geeft gewoon iets nieuws

Met een boom in de achter- of voortuin, een boom die al helemaal niet veel voorkomt, vooral niet in Nederland, maak jij iets nieuws, een nieuw soort sfeer in jouw woonplek. Door zo bezig te zijn met de achtertuin en goed te weten wat je toch wel echt wil, of juist anders wilt, zo zorg je er voor dat wat je doet goed past. En in al een volle tuin, maakt een palmboom iets af. Of je het nou expres doet, of dat je de palmboom hebt gekozen en het toevallig goed past, het gaat er sowieso goed uit zien.

Niks te verliezen

Dus, met een boom, groot of klein, oud of jong, een palmboom gaat goed staan en met die toevoeging aan de tuin, kun je misschien zelfs een lekker gaatje vullen dat altijd al zo leeg stond. Het is zo fijn dat het allemaal mogelijk is, en dat al die dingen soms gewoon perfect samenvallen. Hoe dan ook, door de tuin aandacht te geven, maak je het toch beter.