Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

E-mail adres aanmaken: bij welke aanbieders kan ik terecht?

Door een e-mail adres aan te maken, kunt u het internet gebruiken om met andere mensen en met bedrijven te communiceren. U kunt niet alleen e-mails ontvangen, maar ook e-mails versturen naar ontvangers naar keuze.

E-mail adres aanmaken bij Telenet webmail

Bij het aanmaken van een e-mail adres, kunt u bij diverse aanbieders terecht. Deze aanbieders worden ook wel e-mail clients genoemd en bieden ieder hun eigen e-mail adressen aan. Bij welke aanbieders of e-mail clients u terecht kunt voor e-mail adres aanmaken, leest u op deze pagina.

Veel mensen maken gebruik van een Telenet e-mail adres. Het e-mailprogramma van Telenet webmail werkt niet alleen gemakkelijk, maar is bovendien gratis te gebruiken op zowel de computer als op de telefoon en de tablet.

 

Student, Te Typen, Toetsenbord, Tekst, Vrouw, Opstarten

Telenet webmail account aanmaken

Een Telenet webmail account aanmaken is heel eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is een goede internet verbinding. Als u via uw zoekmachine Telenet webmail account aanmaken intypt krijgt u verschillende mogelijkheden.Lees de instructies en start met het aanmaken. Het is wel verstandig van tevoren goed na te denken over het te gebruiken emailadres en wachtwoord.

E-mail adres aanmaken bij Yahoo

Yahoo is de oudste aanbieder van e-mail adressen, maar de mail client levert nog altijd goede diensten. Registreert u een e-mail adres bij Yahoo, dan kunt u gebruik maken van het gelijknamige mailprogramma.

 

Papier, Business, Financiering, Document, Kantoor

 

E-mail adres aanmaken bij Outlook

Outlook is een handig mailprogramma dat u op uw computer, tablet en telefoon kunt installeren om snel en eenvoudig e-mails te versturen. Het is een gebruiksvriendelijk mailprogramma, dat over de gehele wereld gebruikt wordt.