Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Digital signage of narrowcasting

digital signage

Digital signage is hetzelfde als narrowcasting. Hiermee wordt bedoeld, het geven van de nodige informatie aan het publiek, door middel van speciale beeldschermen. Ook wel audiovisuele displays genoemd. Op elke plaats is het mogelijk om dezelfde informatie te geven. Vooral in bedrijven met veel personeel kan dit een groot pluspunt zijn. Want zowel op speciale beeldschermen die overal in het gebouw gehangen kunnen worden, maar ook op de beeldschermen waar de medewerkers mee werken, kan deze informatie gelezen worden. Voordeel is wanneer er een zeer belangrijke informatie moet worden doorgegeven, dat iedereen op hetzelfde moment dit kan lezen. Door gebruik te maken van speciale software kan je dit makkelijk aanpassen.

digital signage

De vele voordelen van digital signage

De voordelen van deze manier om klanten en medewerkers van de juiste content te voorzien is erg makkelijk. Voordeel is ook dat je snel op bepaalde situaties in kan schakelen en hierdoor jouw berichtgeving kan aanpassen.

Een tijd terug waren wij aan het werk en toen kregen wij op alle schermen een zeer belangrijke mededeling te lezen. Voordeel was dat iedereen tegelijk deze kon lezen en hiermee aan de slag kon gaan. Wanneer deze mededeling via de mail was verzonden, loop je de kans dat niet iedereen up to dat was van deze wijziging. Meer weten over deze digitale beeldschermen en de software die je hiervoor kan kopen, neem dan contact op met IP Digital Signage Solutions B.V.