Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

De voordelen van Raspberry PI

Raspberry PI is een van de producten die door SOS Solutions worden verkocht en die bewust in het midden van studenten of werknemers wordt gepresenteerd. Door zijn kleine formaat is hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De trending taal is kleine objecten die meerdere functies hebben. Deze Raspberry Pi heeft ook voordelen die nauwkeurig genoemd kunnen worden. Het is omdat het kan worden geprogrammeerd, zelfs als u geen IT-kennis hebt of ervaring hebt op IT-gebied. De Raspberry PI is voor iedereen goed toegankelijk, ook voor de lagere middenklasse. Eigenlijk is de aanwezigheid van de Raspberry PI hier om de uitdagingen aan te gaan van technologische ontwikkelingen die steeds geavanceerder worden en snel groeien. Dit product kan ook worden bereikt door studenten die hulpmiddelen nodig hebben om hen te helpen leren op IT-gebied.

Wat is een Raspberry PI?

Raspberry PI is een product dat wordt gerealiseerd in de vorm van een computer maar met het formaat van een creditcard. Je zou kunnen zeggen dat het een minicomputer is die gemakkelijk te programmeren en te gebruiken is, zelfs voor mensen zonder IT-achtergrond. Ondanks zijn kleine formaat heeft Raspberry PI genoeg kracht om meerdere applicaties tegelijk uit te voeren, net als op een computer, variërend van kantoor verwerking applicaties tot games. Aanvankelijk werd de Raspberry PI gemaakt om de interesse van studenten te wekken om te leren programmeren, in ieder geval om het gebrek aan programmeervaardigheden van studenten te verhelpen vanwege de verkoopprijs van moderne computers en de hoge mate van complexiteit om experimenten uit te voeren. Dit bracht Eben Upton op het idee om de Raspberry PI te maken, een eenvoudig te programmeren computer voor een betaalbare prijs. Studenten hoeven zich dus geen zorgen te maken als ze problemen ondervinden tijdens het experimenteren. Ze hoeven niet veel geld uit te geven om een ​​nieuwe unit te kopen. Eben Upton richtte later in mei 2009 de Raspberry PI foundation op en het Raspberry PI-product kwam in april 2012 beschikbaar voor het publiek.

Wat is de naam van het programma in Raspberry PI?

Raspberry PI wordt nu door iedereen begeerd omdat het zijn eigen charme heeft. Python is de programmeertaal die wordt gebruikt in Raspberry PI en Linux is het aanbevolen besturingssysteem. Raspberry PI heeft drie modellen die op de markt worden verkocht: Model A, model B en model B+. Het model B+ vervangt het model B met een hogere specificatie dan de vorige Raspberry PI-modellen. Raspberry PI werkt eigenlijk bijna hetzelfde als een computer of laptop. Het kan typen, ontwerpen maken, enzovoort. Daarnaast kun je voor degenen die graag creatief en innovatief bezig zijn, bijvoorbeeld robots of andere animaties maken, gebruik maken van een Raspberry PI. Dus de Raspberry PI is perfect voor uw behoeften, of u nu een beginner of een professional bent.