Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

De goedkoopste borden vindt u bij Whiteboard-Express!

Bent u op zoek naar borden voor een scherpe prijs? Dan kunt u stoppen met zoeken! Bij Whiteboard-Express bent u precies aan het juiste adres. Hun zijn de expert  op het gebied van borden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is en onderdeel van de familie webshops van Venditoris BV. Ze zijn een snelgroeiende bedrijf dat elke dag kansen ziet om de klanten te verrassen met goede producten voor een scherpe prijs. De producten worden namelijk rechtstreeks van de fabrikant ingekocht, daardoor zijn de producten van Whiteboard-Express zo voordelig. Daarnaast hebben zo ook een uitstekende klantenservice.

Wat is het doel?

Het doel van Whiteboard-Express is u helpen met het vinden van de gepaste borden. Zo zorgen ze dat er een ruim assortiment is, zodat u een ruime keus heeft om uit de borden te kiezen.

Garantie

Wanneer u borden bij Whiteboard-Express aanschaft, dan krijgt u er natuurlijk garantie op. Want het kan namelijk zo zijn dat u misschien niet tevreden bent over de borden, dan heeft u het recht om het terug te sturen en andere borden uit te kiezen. Daarnaast staat er op elk product dat u besteld, een garantie van 1 jaar op.