Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Container nodig? Huur deze bij LogicWaste

Ben je in je huis aan het klussen en heb je daardoor veel puin en dakafval? Of ben je bezig met het onderhouden van een volkstuin en wil je eenvoudig het groenafval weg kunnen gooien? Dan is het handig om een container te huren, zodat je alles meteen in één keer weg kunt gooien. Geen vuil, restjes of overbodig materiaal kan hierdoor meer in de weg liggen. Bij LogicWaste kun je elke container huren die je maar nodig hebt om je klus te klaren. Deze wordt naar eigen keuze geleverd en weer opgehaald of geleegd. Dit op een zo milieuvriendelijke manier als dat mogelijk is. Bij LogicWaste ben je aan het juiste adres op het gebied van verantwoord van je overtollige vuilnis afkomen.

Alle soorten bakken

Kleine klussen, grote klussen, hele grote klussen, bij elke klus is een container zeer handig om alles meteen op te kunnen ruimen en je tijd en energie te besparen op opruimkosten. Bij LogicWaste kun je een container huren in verschillende maten, variërend van 3 tot 10 kubieke meter diep. Voor elke klus is er wel een container te huur. Moet je nu af van grof vuil, GFT-afval, bouw- en sloopafval, puin, hout, schone grond of afval dat van je daken afkomstig is, voor elke klus is er de juiste container te vinden.

Milieubewust afval ophalen

Bij LogicWaste wordt er naast het leveren van een goede prijs gedacht aan het milieu. Voordat er afspraken gemaakt worden over de levering en het ophalen van de container, wordt er gekeken of er al een partner in je straat aan de slag is. Als dit het geval is, worden er afspraken met deze partner gemaakt zodat die ook jouw adres meeneemt tijdens de ronde. Het gebeurt vaak dat in één straat meerdere bedrijven voor containers aan de slag zijn, en er daardoor meerdere ophaalwagen doorheen moeten rijden. Dit is vervelend, onnodig en stoot te veel co2 uit. Doordat LogicWaste afspraken met partners maakt om maar één partner door de straat te hoeven laten rijden, wordt de uitstoot van co2 tot het minimum beperkt. Daarnaast is het meteen een stuk rustiger in de straat en ontstaat er geen verwarring. Een container huren én het milieu zo min mogelijk belasten kan door je container bij LogicWaste te huren.