Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een bouwhelm van VDSteenXXL: veiligheid gegarandeerd

Bouwhelm

In de bouw is het dragen van een bouwhelm verplicht. Voor ons bedrijf ben ik op zoek gegaan naar de beste bouwhelmen voor de scherpste prijs. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij VDSteenXXL. Ik vertel graag meer over mijn ervaringen.

De pasvorm van de bouwhelm

BouwhelmDe pasvorm is voor een bouwhelm erg belangrijk. Alleen dan kan een helm de veiligheid bieden waar hij voor bedoelt is. Maar het mag tijdens de werkzaamheden ook geen belemmering volgen. Een helm die afvalt of voor de ogen schuift waardoor de drager niets kan zien, geeft natuurlijk onveilige situaties. De bouwhelmen van VDSteenXXL zijn voorzien van een speciaal veersysteem waardoor de helm niet kan afvallen of het zicht kan belemmeren. De helmen hebben een goed ventilatiesysteem, wat erg prettig is aangezien onze werknemers de helm de hele dag dragen. Ook kan de bouwhelm goed gebruikt worden in combinatie met gehoorbeschermers.

Alles op het gebied van veiligheid

Alle bouwhelmen van VDSteenXXL voldoen aan alle veiligheidseisen. De helmen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. Naast bouwhelmen vind je bij VDSteenXXL ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen en brandblusmiddelen. Ook klimsystemen en randbeveiliging behoren tot het assortiment. Je vindt hier dus alles op het gebied van veiligheid. Zowel voor in de bouw of op de werkvloer maar ook voor klussen in en rond het huis.

Advies online of in de winkel

BouwhelmVDSteenXXL heeft naast een webshop ook nog een winkel in Valkenswaard. Wil je liever niet online bestellen maar eerst advies inwinnen of de producten in het echt bekijken? Dan kun je altijd terecht in de showroom. Voor advies hoef je niet per se naar de winkel in Valkenswaard. Ook via de website zijn verschillende manieren om een medewerker te spreken. Zo kun je telefonisch contact opnemen, een mailtje sturen of gebruik maken van de chatfunctie op de website.