Informatie voor Startende Ondernemers

Een boek vormgeven: prikkelend en uitnodigend om te lezen

Een boek vormgeven is een belangrijk onderdeel wanneer je jouw boek wilt uitgeven. Want al is het boek nog zo goed, je wilt wel dat het gelezen wordt. Toen ik mijn boek wilde uitgeven, besefte ik mij dat de vormgeving erg belangrijk was. Dat is immers op basis waarvan de lezer zal besluiten om het boek wel of niet te kopen. 

Boek vormgeven door een ervaren professional

Boek vormgevenOm een boek vormgeven belangrijk is, besloot ik hiervoor een ervaren professional in de arm te nemen. Zo kwam ik terecht bij Een Sterk Verhaal. Dit bedrijf heeft veel ervaring in het ontwerpen van boekomslagen voor schrijvers die hun boek in eigen beheer uit willen geven.

Goede begeleiding

Tijdens een aantal gesprekken heb ik mijn wensen door kunnen geven. Bovendien hebben we mijn boek en het gevoel wat ik wil uitdragen besproken. De begeleiding was erg goed en aan de hand van de vragen die gesteld werden, kon je merken dat ze veel ervaring hebben met het ontwerpen van boekomslagen.

Het resultaat mag er zeker zijn. De boekomslag is een goede weergave van de inhoud van het boek. Het prikkelt, maakt nieuwsgierig en nodigt uit om te lezen. Wat mij betreft is de opzet dus zeker geslaagd.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.