Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Bijvoet Energie

Bij Bijvoet Energie bent u aan het goede adres wat betreft duurzame energie. Bijvoet Energie is importeur van de BleuBurn en Ekopower houtpelletketels, Wodtke hout- en pelletkachels, BRV pompsystemen, Austria Email buffervaten en Silotec Allg bunkersystemen. Bij Bijvoet Energie bieden ze het totaalpakket, wat compleet en betaalbaar is. Door de hoogwaardige aftersales service en scholingen voor kennisopbouw, geniet u altijd van een gezonde relatie.

BlueBurn pelletketels

De BlueBurn pelletketels zijn Oostenrijkse topklasse pelletketels voor een middenklasse prijs. Deze pelletketels maken gebruik van een zeer betrouwbaar binnenwerk met een vereenvoudigde buitenkant. De BlueBurn pelletketels beschikken over een efficiënte recirculatie brander, heeft een lage uitstoot, een lange levensduur en reageert snel op verandering van de warmtevraag. Daarnaast is deze pelletketel zuinig, hij moduleert tot 30% van zijn vermogen en stopt volledig wanneer er geen warmte-vraag meer is. Door gebruik te maken van de BlueBurn pelletketels draait uw centrale verwarming op pellets.

Ekopower pelletketels

Ook bieden ze bij Bijvoet Energie Ekopower pelletketels aan. Met deze ketel bent u verzekerd van goede kwaliteit. Deze pelletketel is qua prijs een mooie middenklasser, met het rendement van een topklasse ketel. De innovatieve pelletketels zijn ontworpen om de beste prestaties te bieden in gebruik en onderhoud. Hierdoor kunt u lage aanschafkosten combineren met een eenvoudige installatie, want de pelletketel worden in kant en klare pakketten geleverd. Zo zijn deze pelletketels bereikbaar voor elk publiek. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de pompsystemen, om uw warmte installatie compleet te maken.

Bent u geïnteresseerd?

Bent u bezorgd over de uitstoot? De pelletkachels, houtkachels en pelletketels van Bijvoet Energie behoren tot de top van de markt. De kachels en ketels zijn uiterst schoon door de ontwikkelingen die de markt al jaren doormaakt. Wilt u gebruik maken van de pelletketels van Bijvoet Energie? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0299-723040 of stuur een mail naar info@bijvoetenergie.nl. Ook kunt u langsgaan in de showroom in Heerhugowaard. Hier kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn die aansluiten op uw wensen.