Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Bigshoppers voor elke portemonnee

De bigshoppers zijn de verkrijgen in verschillende designs, afmetingen en materialen. Op die manier kun je de bigshoppers afstemmen op jouw budget. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de tassen gratis aan de klant mee te geven maar je kunt hier ook een klein bedrag voor vragen. Op die manier haal je een deel van de kosten er vaak weer uit. Doordat de bigshoppers in het Verre Oosten worden gemaakt kunnen de kosten laag worden gehouden maar blijft de kwaliteit hoog. Zo kan er een product worden aangeboden dat zowel duurzaam als betaalbaar is. Bigshoppers zijn onmisbaar in winkels en bedrijven en worden veel gekocht door klanten. Daarom is het zeker aan te raden om te investeren in deze tassen.

Vraag een proefmonster van de bigshoppers aan

Voordat je de bigshoppers in grote aantallen gaat bestellen wil je natuurlijk eerst weten hoe het eruit komt te zien. Je wil het materiaal voelen, kijken hoe stevig en groot ze zijn en hoe het logo op de tassen is gedrukt. Daarom is het mogelijk om eerst een proefexemplaar te ontvangen. Zo kun je direct zien of de tas is geworden zoals jij in gedachten had. Hierna is het mogelijk om aanpassingen te laten verrichten zodat je de tas kunt samenstellen waar je helemaal tevreden mee bent. Je gaat er immers een lange tijd mee doen en je wil je klanten ook een mooi product aanbieden. Dit is tevens een lopend reclamebord voor je bedrijf. Wanneer de tassen helemaal naar tevredenheid zijn kan er in grote aantallen worden besteld.

Duurzaam en gerecyclede bigshoppers

Wanneer je duurzame bigshoppers wilt aanbieden aan je klanten heb je een aantal opties. Zo kun je zelf kiezen welk materiaal je neemt voor de tassen. Alle materialen zijn duurzaam of gerecycled waardoor je bijdraagt aan een beter milieu. Van jute tassen tot polyester en van gerecycled non woven tot katoen. Op die manier kun je zelf een tas samenstellen die bij het bedrijf past. Ook zijn alle materialen te bedrukken. De bigshoppers gaan jarenlang mee en zijn van stevige kwaliteit zodat jouw klanten ook hun zware boodschappen veilig thuis kunnen brengen. Daarnaast kun je de tassen opvouwen waardoor deze ook weer handig mee te nemen zijn voor de volgende trip naar de winkel. UTS bags biedt vele mogelijkheden aan als het komt op duurzame tassen.

Naar wens samen te stellen

Naast dat je het gewenste materiaal van de bigshoppers kunt kiezen kun je ook kijken naar het formaat en de vorm. Zo kun je kiezen voor een langer handvat zodat de tassen over de schouder kan worden gedragen, of voor een kort handvat zodat de tassen in de hand kan worden gedragen. Er zijn modellen die extra groot zijn en wat kleinere modellen. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal duurzaam, stevig en bedrukbaar zijn. Hierdoor kun je vele kanten op met deze tassen. Via de website kan er contact worden opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.