Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Betrouwbare ZZP Factoring bij Finqle!

Finqle is een onafhankelijke factormaatschappij met zeer ervaren mensen.  Wij bieden o.a. betrouwbare ZZP factoring, een zorgeloze en flexibele dienstverlening gebaseerd op transparantie en eerlijkheid. Wij hebben oog voor onze klanten en hun relaties en kijken altijd naar de langere termijn. Het menselijke aspect van de ZZP factoring is waar wij ons op richten en wat ons groot heeft gemaakt!


finqle

Voordelen factoring

Factoring via ons brengt vele voordelen met zich mee. Als ZZP’er hoef je nooit meer te wachten op je geld! Op alle factoren die wij kopen, nemen wij het insolventierisico over. Wij zorgen ervoor dat de factuur op tijd betaald zal worden. Wij regelen alles online en al onze klanten krijgen een account op ons platform. Op het online platform kunnen facturen geüpload, gemaakt en gevolgd worden. We zijn open over onze kosten structuur: 4% basis tarief en daar 0,5% per 14 dagen termijn op. Wilt u dus nooit meer wachten op uw geld, op verassingen komen te staan en alles eenvoudig geregeld hebben? Sluit je nu dan bij onze organisatie aan!

Eenvoudig en snel

Zodra je klant bent, kan je je facturen gaan indienen. Je hoeft slechts je eigen rekeningnummer van de factuur halen en een mededeling onderop de factuur zetten waaruit blijkt dat de factuur is overgedragen aan ons. Vervolgens upload je de factuur op het platform en de rest regelen wij! Eenvoudiger en sneller kan het bijna niet! Mocht je nog vragen hebben kan je altijd met ons contact opnemen.