Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

De beste glazenwasser van Nijmegen

Clarity Cleaning

Al 3 maanden voorziet glazenwasser Nijmegen ons van de schoonste ramen en wc’s van de stad. We zijn erg blij over het feit dat we het beste schoonmaakbedrijf eindelijk hebben gevonden. Zo hebben we al een paar eerdere schoonmaakbedrijven gehad die wij niet als ‘’goed’’ hebben ervaren. Zo werden er veel elementen vergeten door de bedrijven. Ramen die half werden schoongemaakt, wc’s waar nog allemaal restjes in te zien waren en ga zo maar even door. We besloten daarom om een ander schoonmaakbedrijf te zoeken.

Clarity Cleaning

Bedrijven met miljoenenomzet

Voor het vinden van een beter schoonmaakbedrijf, hebben we het maar hogerop gezocht. Zo gingen we langs bij bedrijven die miljoenen per jaar aan omzet draaien. We stelden aan hen de vraag wat voor een schoonmaakbedrijf zij in dienst hadden. De meeste gaven hierop het antwoord dat ze het niet wisten. Totdat we bij 2 andere top-bedrijven kwamen die ons naar Glazenwasser Nijmegen verwezen. We noteerde gelijk de gegevens hiervan en twijfelde er niet aan om langs te gaan bij hen.

Clarity Cleaning

Bezoekje aan Glazenwasser Nijmegen

We gingen langs zoals gezegd. Toen we aankwamen werden we gelijk vriendelijk ontvangen. Gelukkig had een medewerker van het bedrijf even tijd om met ons rond de tafel te gaan. We hebben een goed gesprek gehad met Glazenwasser Nijmegen. Ze vertelden dat ze graag iets wilden betekenen voor ons. Uiteindelijk zijn we met glazenwasser Nijmegen overeengekomen over het schoonmaken van de ramen en wc’s. We namen een leuk en aangenaam pakket bij hen af. Nu we zoals eerder gezegd al 3 maanden de schoonste ramen en wc’s van de stad, zijn we zeker niet van plan om weg te gaan bij glazenwasser Nijmegen. Onze complimenten voor het bedrijf!