Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Benadering van een re-integratiebureau

Ik had een aantal bedrijven benaderd nadat ik klaar was mijn mijn opleiding. Ik was erg enthousiast om aan het werk te gaan. Elk bedrijf waar ik solliciteerde vroeg echter om werkervaring. Ik had natuurlijk nog geen werkervaring omdat ik net klaar was met mijn opleiding. Ik ging op zoek naar een bedrijf die mij wel aan zou nemen ondanks ik nog geen ervaring had. Ik kreeg een belletje van een bedrijf dat ze mij erg graag aan wilde nemen omdat ze op zoek waren naar een ander blik op het werk. Ik ging elke dag met plezier naar mijn werk toe. Ik was super blij dat ik de kans gekregen had om mezelf te kunnen bewijzen bij dit bedrijf.De eerste maanden ging ik elke dag met plezier naar mijn werk toe. Ik had erg leuke collega’s waar ik al aardig een band mee had opgebouwd. De werkgever die ik had was ook erg aardig en ik had ook een erg goede band opgebouwd met hem. Na een jaar werd ik door een van mijn collega’s benaderd dat hij het werk een stuk minder leuk vindt dan die dat in het begin deed. Hij was op zoek gegaan naar een re-integratiebureau omdat hij erg veel verzuim van z’n werk had.


Reactie van mijn werkgever

Ik had een erg goede band met mijn collega dus ik vroeg om het re-integratiebureau die mijn werkgever benaderd had. Ik ging op internet op zoek naar meer informatie en ik was erg tevreden over waar het bedrijf voor staat en wat ze aanbieden. Nadat mijn collega een gesprek had gehad met het re-integratiebureau had hij een andere functie gekregen waar die super blij mee is.