Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wilt u graag banieren laten bedrukken? Dan bent u bij stuntvlaggen aan het juiste adres! Onze banieren zijn perfect geschikt als advertentie van bedrijven. U kan zelf uw ontwerp uploaden via onze website, en uw banier geheel zelf samenstellen! Daarnaast kan u onze banieren bestellen in zowel kleine als grote oplagen, geschikt voor ieder bedrijf of particulier! Lees nu snel verder over de opties, en bekijk hoe gemakkelijk het maken van een banier is op onze website. U heeft volledig grip over uw eigen bestelling. Daarnaast bieden wij ook een extra controle service aan, zodat u gegarandeerd krijgt waar u naar op zoek bent. 

Banieren bedrukken: Hoe werkt het?

Wilt u graag bedrukte banieren kopen? Dat kan gemakkelijk via stuntvlaggen! Onze banieren zijn gemaakt voor in een vlaggenmast. Deze banieren zijn groter dat normale vlaggen, waardoor er meer ruimte is voor uw design. Ze zijn beschikbaar in elk formaat, en we hebben de meest gangbare maten alvast voor uw geselecteerd. 

U kan kiezen tussen 2 methodes van bedrukking bij het bestellen van uw banieren. Zo kan u kiezen tussen Full Colour of PMS. 

Full Colour is een digitaal drukproces, waardoor u gemakkelijk foto’s of kleurverlopen en schaduwen kan bedrukken. De doordruk is zo’n 95%. Voor banieren met 1 tot 4 volle kleuren kan u beter kiezen voor zeefdruk. De doordruk hierbij is 100%. Zeefdruk is gemakkelijker voor grote partijen banieren, terwijl Full Colour beter is voor kleinere oplagen. 

Hoe werkt het bestellen van bedrukte banieren? U kan in de volgende stappen al gemakkelijk bestellen:

  1. Selecteer het formaat banier waar u naar op zoek bent. Wilt u zelf het formaat kiezen? Klik dan op ‘eigen formaat’. 
  2. Ga naar de winkelwagen, en upload uw eigen ontwerp in onze uploader. Wij bekijken uw bestand altijd even op eventuele globale opmaakfouten. 
  3. Wilt u dat wij uw bestand nog een keer grondig nakijken? Selecteer dan ‘bestand controle’. Wilt u een ontwerp laten maken? Klik dan op ‘ontwerp laten maken’. Deze service kost 20 euro. 
  4. Bij digitaal druk worden uw banieren geleverd binnen 3 tot 4 werkdagen voor de standaard optie. Voor de budget optie duurt het 5 tot 7 werkdagen, en voor spoed 2 werkdagen. Bij zeefdruk is de levertijd gemiddeld 10 werkdagen.

Banieren van stuntvlaggen

Onze bedrukte banieren kopen kan gemakkelijk via onze website. Wij bieden verschillende materiaal soorten aan, en werken af met of zonder tunnel aan de bovenzijde. Banieren met tunnel zijn geschikt voor masten met een banierenuithouder, die er voor zorgt dat ook bij harde wind uw banieren gemakkelijk leesbaar zijn.  Banieren hebben standaard aan de mastzijde om de meter een clip voor de bevestiging aan de mast. 

Bent u op zoek naar een methode om gemakkelijk banieren te laten bedrukken voor uw bedrijf of instelling? Dan bent u bij stuntvlaggen aan het juiste adres! Bij u kan u alles vinden op het gebied van vlaggen, banieren en andere promotiematerialen, en deze snel en gemakkelijk laten bedrukken via onze website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons via onze klantenservice: Ons team staat altijd klaar om u te helpen met uw vragen!