Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Automatiseren van verpakken en inpakken

Pacoma

Moet je vele producten en dozen iedere dag weer inpakken, dan kunnen wij ons zeker voorstellen dat je hier een goede en snelle oplossing voor zoekt. Pallets die ingewikkeld moeten worden in folie, om veilig vervoerd te kunnen worden naar een andere bestemming. Met de machines van Pacoma weet je zeker dat alles goed ingepakt, of ingewikkeld is. Sluit dozen met producten automatisch en automatiseer je productielijn, hiermee creëer je het beste rendement voor je bedrijf.

Pacoma

Professionele machines

Wanneer je een machine aanschaft om bijvoorbeeld dozen te sluiten, verwacht je een professionele machine die dit ook daadwerkelijk de hele dag foutloos doet. Geen onnodige storingen aan machines die je bedrijf veel omzet en winst kosten, Pacoma weet hoe zij een machine moeten maken. Door de jarenlange ervaring weten zijn precies wat wel en niet werkt, om het productierendement zo hoog mogelijk te houden. Het product wordt om te fabriceren goedkoper door de hogere aantallen die je maakt per uur.

Veilig werken met de lading

Misschien heb je het wel eens meegemaakt, een lading komt aan op de bestemming. Helaas als je de pallet uit de vrachtwagen wilt rijden, vallen bijna alle dozen van de pallet af. Met een goede machine om de lading vast te zetten had dit voorkomen kunnen worden, met een machine van Pacoma was dit niet gebeurd. Zij hebben namelijk verpakkingsmachines om zowel achter de productielijn, of ter voorbereiding voor het vervoer je producten in te pakken. Op deze manier ben je niet alleen voordeliger uit, het werkt voor iedereen ook prettiger.