Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

American factoring is heel handig

american factoring

Al jaren heb ik een eigen zaak die steeds succesvoller en groter begint te worden. Een vriend van mij raden mij laatst American factoring aan want dat bleek handig te zijn. Zelf had ik er nog nooit van gehoord dus de eerste vraag die in mijn hoofd op kwam was, wat is dat precies. Hij legde aan mij uit dat dat iets redelijks nieuws is. Het is dus vooral bedoelt voor freelancers, ZZP’ers en kleine tot middel grote bedrijven. Het houdt in dat jij geen factuur meer naar de klant hoeft te sturen maar dat een ander bedrijf dat voor jou gaat doen. Dat klonk als muziek in de oren want daar ging nogal wat tijd in zitten die ik liever ergens anders aan besteden.

american factoring

Zeer betrouwbaar

Toen die vriend mij wat meer verteld had over American factoring was ik toch wel heel benieuwd geworden of het ook wat voor mijn bedrijf zou zijn. Het leek mij namelijk erg fijn om zoiets uit handen te geven en door een ander bedrijf te laten toen. Op internet zocht ik het bedrijf op wat die vriend genoemd had in ons gesprek. Zo kwam ik op de site van Finqle uit. Het was heel fijn dat op hun site echt heel veel informatie te vinden. Zij legde alles haar fijn uit en uiteindelijk was ik overtuigd, ik wil een klant worden. Er zaten eigenlijk alleen maar voordelen aan vast dus daarom besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen.

american factoring