Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Aluminium hijsportalen voor transport

Transportbedrijf

Aluminium hijsportalen hebben wij ingeschakeld voor onze bedrijfsverhuizing. Zelf hebben wij niet de middelen in huis om al onze zware machines te kunnen vervoeren. Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken en al snel kwam ik terecht op de website, gebrvermeertransport.nl. Hier trof ik veel informatie aan en ik wist dat dit voor ons het juiste adres zou zijn omdat dit bedrijf is gespecialiseerd in het werken met aluminium hijsportalen. Daarom besloot ik om contact op te nemen om mijn verhuisplan te kunnen doorspreken. Gelukkig kon dit bedrijf hierin iets voor ons betekenen en ook op de datum waarop ik de verhuizing wilde realiseren. De communicatie is zeer goed verlopen en dat is zeer prettig.

 

Aluminium hijsportalen

Aluminium hijsportalen

Met de aluminium hijsportalen is hoop werk verricht. Er is snel en secuur gewerkt door de vakmensen van dit bedrijf. Zij wisten precies hoe zij alles (letterlijk) moesten aanpakken. Wij wilde zo snel mogelijk natuurlijk alles op de juiste manier weer op de plek hebben staan in ons nieuwe pand. Ook hier zijn wij in geholpen en alles is boven verwachting snel gegaan. Geen enkel bedrijf zit er natuurlijk op de wachten om een dag zonder verrichte werkzaamheden te zitten. Maar dankzij het snelle handelen van de vakmensen van dit transportbedrijf, hebben wij binnen een aantal dagen alle werkzaamheden weer kunnen oppakken. 

Omdat dit bedrijf een zeer groot compliment verdient, ben ik op het idee gekomen om mij bericht achter te laten op dit blog. Neem voor een betere impressie zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Je vind hier veel informatie over de diensten die worden geleverd. Ook vind je foto’s van projecten die dit bedrijf heeft verzorgt. Hieraan kun je zien dat geen klus te gek is voor deze onderneming.

Transport

Meer verhalen