Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Altijd iets bij je om weg te geven

aansteker bedrukken

Als ondernemer kom je op veel plaatsen, natuurlijk is het goed als je altijd iets bij je hebt om weg te kunnen geven. Op deze manier maak je toch onbedoeld een beetje reclame voor je winkel, webshop of onderneming. Met een aansteker bedrukken wordt dit wel heel eenvoudig, een aansteker is een klein voorwerp en lekker makkelijk mee te nemen. Maar je kunt er wel op laten drukken wat je wenst, het webadres van je bedrijf of het logo het is allemaal mogelijk.

aansteker bedrukken

Ben je beperkt met een aansteker?

Misschien denk je dat je beperkt bent met een aansteker bedrukken, het enige waar je rekening mee moet houden is de ruimte op de aansteker. Verder kun je erop laten zetten wat jij leuk vind, of wat slim is om te doen. Letters, cijfers, een cartoon, een afbeelding of een logo het is allemaal mogelijk. Dankzij de nieuwe technieken is het eenvoudig om alles duidelijk en haarscherp op de aansteker te krijgen. Prachtig in kleur en precies zoals je wenst.

Eerst een proefdruk

Heb je een leuke tekst, afbeelding of logo die je op de aansteker wilt laten drukken? Natuurlijk wordt er eerst een proefdruk gemaakt om te kijken wat het eindresultaat wordt, in deze fase kunnen er ook nog wijzigingen aangebracht worden als het niet helemaal naar wens is. Pas als je akkoord bent met het resultaat wordt er overgegaan tot de echte bestelling. Op deze manier weet je altijd dat je een perfect resultaat hebt met de aanstekers.