Informatie voor Startende Ondernemers

Van afval naar grondstof verwerken?

Kun je van afval naar grondstof producten verwerken? Geregeld gooien wij producten weg wat ik eigenlijk zonde vind. In de meeste gevallen proberen wij hier ook een oplossing voor te zoeken. Echter duurt deze zoektocht veel te lang waardoor het alsnog in de prullenbak beland. Hier baalde ik steeds weer van en heb ervoor gekozen om een zoektocht op het internet te starten. Dan was ik er misschien wel een dag mee bezig, maar dan heb ik wel de garantie dat ik een goede oplossing zou vinden.

van afval naar grondstof

Van afval naar grondstof verwerken is eenvoudiger dan dat ik dacht!

Wanneer jij ervoor kiest om je producten elders onder te brengen zodat het nogmaals gebruikt kan worden. Dan ben ik van mening dat jij geeft om de natuur en toekomst wat het ons gaat brengen! Zo bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid om oude frituurvet in te leveren. Dit zal hergebruikt worden voor andere doeleinden en hierdoor heb je een stuk minder afval. Zelfs voor kaarsvet bestaat er de mogelijkheid om het in te leveren zodat het weer gebruikt kan worden in een andere vorm. Persoonlijk ben ik van mening dat dit erg handig is om lief te zijn voor moeder natuur. Wij hebben immers maar één wereld waarin wij allemaal leven en hier moeten wij zuinig op zijn toch?

van afval naar grondstof

Perfecte samenwerking gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van akwadraat.nl. Bij dit bedrijf kun je een perfecte samenwerking aangaan waarin het voor iedereen duidelijk wordt wat er met jouw ingeleverde producten gaat gebeuren. Zo krijg je een duidelijke overzicht te zien met hetgeen wat er ingeleverd wordt. Uiteraard kun je ervoor kiezen om de volledige productielijn van jouw product te zien. Echter ben ik van mening dat niet iedere ondernemer hier de tijd voor heeft.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.